Με την είσοδο σας στο κατάστημα μας, δηλώνετε πως έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους Χρήσης.
Ο ιστότοπος συτός χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να σας προσφέρει εξειδικεμένες προσωπικές και διαφημιστικές υπηρεσίες.
Απο τις ρυθμίσεις ασφαλείας του browser σας μπορείτε να διαγράψετε τα cookies οποιαδήποτε στηγμή ή να αποκλείσετε τη διεύθυνση του καταστήματος μας.

Τρόποι Αποστολής


ΑποστολέςΑποστολή με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier)


Η παραγγελία σας αποστέλλεται στη διεύθυνση που μας υποδείξατε κατά την παραγγελία σας με εταιρία ταχυμεταφοράς (ACS courier). Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα αποστολή των εμπορευμάτων, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οπού ο χρόνος παράδοσης φτάνει έως και 5 εργάσιμες ημέρες.
Εάν επιθυμείτε την αποστολή με διαφορετική εταιρεία courier που δεν συνεργάζεται με την 8cores, επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 10€.
Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία αποστολή με χρέωση κωδικού άλλου αποστολέα.
Σε περίπτωση που η περιοχή σας δεν εξυπηρετείται μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών, θα παραλάβετε την παραγγελία σας από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - ΕΛΤΑ.

Έξοδα αποστολής

Χρέωση Αποστολής έως 3kgr: 5.00€
                                    άνω των 3kgr: 10,00€
Χρόνος Παράδοσης:
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 14.00 θα αποστέλλεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier. Για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σας, η 8cores προτείνει τη παραλαβή του πακέτου από το πλησιέστερο κατάστημα της ACS όπου και θα βρίσκεται την επόμενη ημέρα.
Για να μάθετε εάν η περιοχής σας κατατάσσεται στη λίστα των δυσπρόσιτων περιοχών ακολουθείστε αυτόν το σύνδεσμο.
Αντικαταβολή:
Εάν έχετε επιλέξει την πληρωμή με αντικαταβολή στην εταιρεία courier, υπάρχει έξτρα επιβάρυνση που ανέρχεται στο ποσό των 3.00€ και η οποία συνυπολογίζεται στο συνολικό κόατος της παραγγελίας.

Πότε θα παραλάβω το προϊόν που παρήγγειλα ;

Κάνουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα σε stock στις αποθήκες μας. Σε αυτήν την περίπτωση, η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται την επόμενη της κατάθεσης ή της επιβεβαίωσης της πληρωμής της (σε περίπτωση κατάθεσης στην τράπεζα). Η διάρκεια της αποστολής είναι 1-3 εργάσιμες μέρες, αναλόγως του τόπου παράδοσης.

Υπάρχει, περίπτωση το προϊόν που παραγγείλατε να μην υπάρχει στις αποθήκες μας (ειδικά αν είναι συσκευή εικόνας/ήχου, όπου τα μοντέλα αλλάζουν πολύ τακτικά). Σε αυτήν την περίπτωση, γίνεται παραγγελία στον αντίστοιχο προμηθευτή μας, και η αποστολή της γίνεται μόλις το παραλάβουμε εμείς. Η συνήθης καθυστέρηση είναι από 4-10 ημέρες.